Sari la conținut
Tolba Vânătorului

🌿 🌿🌿 by Diana-Transilvania Hunting 🌿🌿🌿

  • Acasă
  • Magazin
    • Vânat 100%
    • Cu vânat
    • Porc-Vită
    • Contul tău
    • Coș cumpărături
    • Politică de rambursări și returnări
    • Politică de confidențialitate
  • Tolba cu povești
  • Contact
  • Coșul tău
Tolba Vânătorului

🌿 🌿🌿 by Diana-Transilvania Hunting 🌿🌿🌿

Magazin

Afișez 1 - 9 din 22 de rezultate

  • Cârnați căprior

    Pret/Kg: 150,00 lei
    Adaugă în coș
  • Cârnați cerb

    Pret/Kg: 150,00 lei
    Citește mai mult
  • Cârnați cu căprior

    Pret/Kg: 98,00 lei
    Adaugă în coș
  • Cârnați cu cerb

    Pret/Kg: 98,00 lei
    Adaugă în coș
  • Cârnați cu mistreț

    Pret/Kg: 98,00 lei
    Adaugă în coș
  • Cârnați mistreț

    Pret/Kg: 135,00 lei
    Adaugă în coș
  • Cârnați porc vită

    Pret/Kg: 60,00 lei
    Adaugă în coș
  • Jambon porc

    Pret/Kg: 65,00 lei
    Citește mai mult
  • Mici porc vită

    Pret/caserolă: 30,00 lei
    Adaugă în coș
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
DianaTransilvaniaHunting
Popasul Vanatorului

Asociaţia de Vânătoare Diana-Transilvania      (since 2010)

Suntem o familie de vânători care gestionăm cu responsabilitate și dăruire sub blazonul Diana Transilvania, fauna cinegetică, din cuprinsul a 20 000 de hectare din zona colinară și montană a Maramureșului.

Nu avem un abator de animale și nu vânăm animalele pentru carnea lor, însă ca oricărei asociații de vânătoare, Ministerul Mediului ne impune o cotă de recoltă anuală pe care avem obligația să o realizăm.

 

Datorită bogăției fondurilor noastre cinegetice, cota de recoltă a crescut în ultimii ani. Determinați de această creștere a numărului de exemplare pe care suntem obligați să le extragem selectiv, dar și îndrumați de specialiști în domeniu, noi am hotărât să valorificăm superior această carne nobilă care provine de la animale care au trăit o viață bună, în aer liber, fără a se îngrămădi, pe pășuni abundente, cu apă bună și arbori pentru umbră.

Așadar, am trecut la treabă! Am venit în fața clienților cu delicatese din gastronomia vânătorească, făurite după rețete vechi vânătorești care dau produselor nostre gustul natural de odinioară.

Ţinem ca produsele să fie absolut naturale, de aceea principalele noastre mijloace de conservare a produselor sunt afumarea cu fag, ambalare în vid şi congelare.

Nu procesăm carnea industrial, ci mai de grabă o lucrăm artizanal în micro-carmangeria asociaţiei de vânătoare, de aceea produsele sunt inegale ca forma şi masa.

© Tolba Vânătorului | by DWD