Fondatorii A.V.P.S. DIANA TRANSILVANIA
Suntem o familie de vânători care gestionăm cu responsabilitate și dăruire sub blazonul Diana Transilvania, fauna cinegetică, din cuprinsul a 20 000 de hectare din zona colinară și montană a județului Maramureș.
Nu avem un abator de animale și nu vânăm animalele pentru carnea lor, însă ca oricărei asociații de vânătoare, Ministerul Mediului ne impune o cotă de recoltă anuală pe care avem obligația să o realizăm.
Datorită bogăției fondurilor noastre cinegetice, cota de recoltă a crescut în ultimii ani. Determinați de această creștere a numărului de exemplare pe care suntem obligați să le extragem selectiv, dar și îndrumați de specialiști în domeniu, noi am hotărât să valorificăm superior această carne nobilă care provine de la animale care au trăit o viață bună, în aer liber, fără a se îngrămădi, pe pășuni abundente, cu apă bună și arbori seculari pentru hrană și umbră.
Așadar, am trecut la treabă! Am venit în fața clienților cu delicatese din gastronomia vânătorească, făurite după rețete vechi vânătorești autohtone și italiene, care dau produselor noastre gustul natural de odinioară.
Ţinem ca produsele să fie absolut naturale, de aceea principalele noastre mijloace de conservare a produselor sunt fumul de fag, ambalare în vid şi congelare.
Nu procesăm carnea industrial, ci mai de grabă o lucrăm artizanal în micro-carmangeria Asociaţiei de Vânătoare Diana-Transilvania, de aceea forma şi masa produselor sunt adesea inegale.